lauantaina, helmikuuta 02, 2008

So Long, and Thanks for All the Fish

Jep, on aika päättää tämä blogi. Pidän tätä esillä vielä parisen viikkoa, ja sitten poistan sen. Täytyy myöntää, että haikeaa on, mutta kaikella on aikansa ja nyt ehkä sitten tämän bloggaamisen. Mielenkiintoista ja palkitsevaa on ollut, postaukseni on ollut lopulta ällistyttävän vilkasta, ja kuvieni taso on ollut mielestäni hemmetin hyvä. Mites tästä eteenpäin? En osaa sanoa. Valokuvaaminen tietysti jatkuu ja tuo maailman hahmottaminen ja ihmettely etsimen kautta. Ehkä jotain tulee taas esille tänne nettiin. Toivomuksia ja ehdotuksia otan mielelläni vastaan.

Lämpimät kiitokset tätä seuranneille!

6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos blogista! Harmi, että olet päätynyt poistamaan blogin - siihen olisi mukava näet palata aika ajoin ja käydä kuvia läpi noiden tekemiesi teema jakojen kautta...

j

Anonyymi kirjoitti...

Hyvää jatkoa ja palaa toki myöhemmin, jos motivaatio löytyy uudestaan...

Anonyymi kirjoitti...

Harmi. Jos innostut uudelleen, ilmoittele!

Juha Kärkkäinen kirjoitti...

Kiitokset palautteistanne. Kyllä tässä hiukka outo olo on kun tätä veivaamista on tullut harrastettua puolisentoista vuotta näinkin aktiivisesti, toisaalta myös sitten helpottunut ja vapautunut. Jotain ideoita jo pulppuaa, saas nähdä jos vaikka palais joihinkin noihin sarjoihin ja valokuviin uudella otteella, tulisivat ehkä paremmin esille kuin nyt tuossa blog-pohjassa.

Anonyymi kirjoitti...

Tsemppiä tuleville projekteillesi ja kiitos upeasta blogistasi. Sitä oli aina kiva sekä katsella että lukea oivaltavia, avaavia otsikoitasi!

Juha Kärkkäinen kirjoitti...

Kiitos kannustuksestasi! Tuo kuva/otsikko leikittely oli kyllä oikein antoisaa. Katsotaan mitä sitä innostuu värkkäämään...maailmanparannusta voi kai näinkin harrastaa, kuvia ja tekstiä nettiin lykkien ja jossain muussakin muodossa kuin blogaten.